Heesbeen Schilderwerken Interieur Exterieur Renovatie Decoratie

Wij doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Heesbeen is een eerlijk schilderbedrijf. Dat merkt u vanaf ons eerste contact. Wij nemen het schilderwerk nauwkeurig op, voordat u onze offerte ontvangt. Deze is dan ook scherp en nauwkeurig, er staat nauwkeurig in wat we voor een vaste prijs uitvoeren en of er delen zijn die we nog niet kunnen inschatten en dus op basis van nacalculatie aanbieden. We bieden de offerte niet extra voordelig aan, om u tijdens het werk te confronteren met extra kosten. Dat vinden we niet eerlijk.

Afspraak is afspraak, wij nemen het schilderwerk aan en zorgen voor een top eindresultaat. Dat is onze verantwoordelijkheid en ons visitekaartje en daar mag u ons aan houden. U weet wat we uitvoeren, want dat is afgesproken en staat op papier. Dat doen we dus ook. Toch kan een klus tegenvallen en moeten we overleggen: een gedeelte niet doen, later doen of nu tegen meerkosten erbij doen. Wij zullen de alternatieven eerlijk met u overleggen. Door onze jarenlange ervaring is de kans op verrassingen echter gering...

Kwaliteit

We gebruiken de beste materialen om optimaal schilderwerk op te leveren. Want daar genieten wij net zo veel van als u. Een fraai opgeleverd schilderwerk is een lust voor het oog en zal u als eigenaren tevreden stellen, maar ook uw gasten verrassen. Wij geloven dat een een tevreden klant tot nieuwe klanten leidt, wij hebben er dus alle belang bij dat u trots bent op ons eindresultaat.

We komen graag bij u terug

Schilderwerk heeft niet het eeuwige leven en behoeft regelmatig onderhoud. Ook daarover zijn we eerlijk en we hopen dat u ons na enkele jaren weer uitnodigt om het schilderwerk bij te werken en mooi te houden. Als u wilt sluiten we met u een onderhoudscontract en nemen wij automatisch contact met u op om het schilderwerk te controleren, nog voordat het lelijk wordt, maar juist precies op tijd om de kwaliteit en de bescherming van het materiaal eronder weer voor enkele jaren te kunnen waarborgen.

Een gerust gevoel...

 

Betrouwbare Schilder!

IMG 1303"Dit zijn betrouwbare jongens die we rustig aan ons huis toevertrouwden. Ze hebben het schitterend in orde gemaakt. Hartelijk dank! "
(Smalle Haven Den Bosch)

Keurig werk geleverd

 DSC1522"In een museum wordt het werk natuurlijk kritisch bekeken. Jeroen Heesbeen en zijn medewerkers hebben de klus nauwkeurig geklaard."
(Stedelijk museum Amsterdam)

Zon wind en regen

IMG 0548 "Ons verfwerk kan er weer jaren tegen, dankzij goed en grondig schilderwerk van Heesbeen Schilderwerken."
(Loonsebaan, Vught)